čtvrtek 17. června 2010

Speciál: Píča jménem GG Allin



Hola! GG Allin - jeden z největších kokotů, na který může hudební fanoušek narazit. Mrtvá legenda. Většina z vás už o něm snad nějaký povědomí mít bude... No tak tenhle příspěvek je mu věnován, za to jaký byl hrozný hovado.


1) Exkluzivní recenze záznamu koncertu od fanatickýho fandy a velkýho píčuse Dooma. Hodně dobrý počtení.

GG Allin & The Murder Junkies:
Live in San Antonio, TX 1992

POČET ÚDERŮ MIKROFONEM DO HLAVY:
39

ZRANĚNÍ:
GG si během show údajně zlomil ruku.

PLAYLIST:
Bite It You Scum
Die When You Die (nedohráno)
Cunt Sucking Cannibal
Blood For You
Kill The Police
I Wanna Rape You (nedohráno)


Sebevražedný maniakální kazatel Ježíš Kristus Allin končící po každé show v lepším případě nasraný, posraný, pokrytý modřinami s rozbitou hlavou v kaluži krve a jehlou v ruce předvedl jedno z dalších výborných raw představení, jakoby tušil,že do jeho osudného přešlehnutí ve špinavém hotelu někde uprostřed New Yorku mu zbývá jeden rok. Buranská jižanská nátura se mezi GGho ‚nepřáteli‘ pod podiem nezapře, a tak je toto cca 20ti minutové video zachycené jednou kamerou obsahující 6 songů s úvodní klasikou Bite it you scum 100% garancí zábavy, kterou by snad vyšperkovala už jenom Allinova sebevražda na podiu, kterou tolikrát sliboval..

BITE IT, YOU SCUM!
GG se s tím ten večer vůbec nesral (..) a hned po příchodu na podium zahájil show úvodní hajlovačkou. Důstojně tak přivítal všechny trosky, které se do lokálního undergroundového klubu tu noc slezli. Neuběhla ani pouhá 1 minuta a GG schytal od jednoho z diváků pěstí. Do deseti sekund od první rány přímo na podium vyskakuje další z obecenstva a nešetří Allina druhou dobře mířenou trefou na hlavu.
Zvrácený kazatel se zatím zmůže jen na občasné kopání do lidí, kteří probíhají dostatečně blízko podia. Atmosféru odlehčí velice lascivní striptýz, který však netrvá dlouho, provizorní slipy a mikina bez rukávů bylo vše co měl ten večer GG na sobě.

Die When You Die
Mesiáš sklízí obdiv po prvním do konce dohraném songu a předkloněný zaměřuje svou budoucí kořist pobíhající pod podiem. Začíná se však také tahat za penis a slipy mu padají tak nízko, že přestávají plnit svou funkci.
V tom přichází další nečekaná rána od jednoho z fanoušků běžícího kolem. Ta dává vzniknout velké bitce přímo na stage-i, kam o malou chvíli později GG v ne příliš přátelském obětí spadne s jedním z fanoušků.
Chvíli se zdálo, že diváci tento večer drželi spolu - to když GG mastil jednoho z nich ležícího pod ním pěstmi a hned během to zasloužil pořádnou rychtu od dalšího přímo do obličeje, ale na scéně se objevuje vlasatec, který začne kopat do všech, co se válejí po podiu. Někdo z diváků ho strhává zpátky na parket hned po tom, co se spolu s GGm skácí do bicí soupravy.
To už byla zřejmě výtržnost za hranou snesitelnosti pro figurku s truckerskou čepicí vybíhající z backstage a pro náhodného španěláka s pěstěným knírkem, kteří se snaží zachránit situaci. Při jejich snaze odtrhnout GGho však sráží k zemi baskytaristu Merleho a ten padá do svého boxu. Song je tak předčasně ukončen.


CUNT SUCKING CANNIBAL
Menší urovnání stojanů a kytarové intro všem die hards říká, že klub zdrtí tóny Cunt Sucking Cannibal. GG si svoje slipy stahuje ještě níž pod zadnici a dost rychle se vykálí přímo na podium. Svůj dárek za chvíli hodí přímo mezi diváky.
„I'M FILTHY FUCKING ANIMAL“ pravý jeden z počátečních rýmů během kterého si GG ruku potřísněnou exkrementy otře o svoje tělo, sebere ze země další kousek a po olízání dlaně kleká k zemi, aby ještě pečlivě vyčistil celou podlahu.
Celkem tu máme: zvíře s hlavou od krve a břichem od hoven, šířícího své spasitelské texty. GG na chvíli mizí někde pod podiem, když v tom se u mikrofonu objevuje jeden z diváků a jako nezmar začne křičet „die! die! die! die!“.
Po skončení písně lidé skandují „průjem“.

Blood For You
Tato melancholická balada trochu klidní situaci, což už je docela potřeba. GG na začátku dramaticky vyluzuje bolestivé výkřiky, zhruba uprostřed songu stojí do široka rozkročený a slipy má někde u kolen. Jako mátoha se pohybuje po podiu, kytarové sólo umocňuje atmosféru této depresivní balady a GG si jako trpitel uštědří 18 ran mikrofonem do hlavy.
Dostává se tak do zvláštního transu, kdy stojí na podiu s výrazem jasně vypovídajícím o prožívání jistého transcendentálního zážitku a o momentální duševní nepřítomnosti na daném místě. V tu chvíli je už úplně nahý a zdvihá ruce jako by symbolizoval ukřižování. Jeho rozjímání přerušuje tím, že se jednou rukou na chvíli opět začne věnovat svému penisu.
Na pódiu se objeví jeden z fanatických fanoušků, ten jemně připaží Allinovi ruce zpátky k tělu, čímž dává metaforicky najevo, že GG nemusí brát všechny naše hříchy na sebe. Poté ladně udělá otočku, rukou ukáže svérázným způsobem směrem pod podium a hned zase mizí dole mezi diváky. To vše aniž by byl nelidsky napaden. Celá scéna tak vypadá jako teatrální představení, či chcete-li ‚vůle boží‘ přímo uprostřed apokalyptické vřavy.
GG po skončení písně vyzývá k zabití policie.

KILL THE POLICE
GG sejde z podia do postraní uličky, kde napadá jednu z přítomných dívek. Chytí ji pod krkem, ale dívka se stihne ze sevření násilníkova vyprostit. Allin se vrací zpátky k podiu, když v tom demonstruje svou nevyzpytatelnost - náhle se otáčí a rozejde se zpátky, aby znovu zaútočil na tu samou bezmocnou oběť, která se před jeho pažemi stihne opět včas ubránit, otočí se a GGho pěst ji tak trefí do zad.
Allin se nyní definitivně vrací na podium, zatímco hrdá dívka běží za ním s touhou pomstít se spasiteli. Ostatní diváci ji zadrží, protože její chtíč stavět se tomuto zvířeti se rozhodně nejeví jako nejlepší rozhodnutí.

I Wanna Rape You
GGmu se show začíná opravdu vymykat z rukou.
Kolem podia vždy někdo proběhne a strčí do něj, takže poslední kapkou v pomyslném poháru tolerance je, když opět schytá ránu pěstí přímo na rypák. Automaticky se chopí mikrofonu a mrdne ho po šamstrovi dolů, seskočí za ním, tahá ho za tričko a do bitky se přidají další lidi. GG nyní leží na hraně podia u basového boxu a přímo na něj naskáčou asi všichni návštěvníci klubu jakoby se show transformovala do zápasu v rugby. Násilná rychtovačka, kdy se víc lidí válí na podiu než pod ním a všichni skáčou na sebe vás královsky pobaví.
Znovu se objevuje charakter týpka s truckerskou kšiltovkou ze zákulisí, který je ale v takovémto mrdinci jako páté kolo u vozu. Kapela přestává hrát a lidé se rozutečou. Chystá se monstrózní konec večera.
GG chodí po podiu sem tam, technik v kšiltovce upravuje stojan a mikrofon. Mesiáš zdvihá ruce jako šampión a lidé ho milují, což dávají hlasitě najevo. GGho ležérní chůze přes stage je však přerušena velmi překvapivým a nevypočitatelným skutkem. Zezadu k němu po podiu přiběhne ukřivděný a zákeřný španělák, aby si vyřídil účty. Švihne Allinovi přímo do obličeje takový hák, že by normálnímu člověku zůstala díra v hlavě. Toho si všimne technik, který má plné ruce s mikrofonem a snaží se španěláka odtrhnout. Jeho nekonečná dobrota je potrestána, když ho rázem někdo strhne pod podium. GG má dost. Převrátí vzteky celý reprobox mezi nepřátele pod podium a nastává situace jako v ringu.
Na stage-i proti sobě stojí GG a španělák, oba poskakují jak boxeři s postojem, kdy drží své zaťaté pěsti u obličeje jako profesionální zápasníci. Nepřichází však profesionální souboj, ale GGho špinavá finta, která napjatou atmosféru rozsekne. GG popadne celý stojan s činelem, který stojí přímo vedle něj a jeho soupeř radši zbaběle skočí pod podium. Stojan letí za ním. Allin nad celým incidentem jenom mávne rukou a odchází do backstage.
Fanoušci začnou rasovat basový box a když opustí podium celá kapela, letí za nimi do dveří backstage právě ten stojan, který před chvílí použil GG jako svou zbraň.
Asi nejzábavnější tečkou na závěr videa nemůže být nikdo jiný, než, známý španělský problémista, který předvede ten nejdementnější stunt, jaký je snad možné provést. Co měl v úmyslu se už bohužel nikdy nedozvíme, ale poté, co The Murder Junkies opustí stage vyběhne znovu nahoru na podium, brkne a rychlost, kterou nabral během rozběhu způsobí to, že letí nekontrolovatelně kupředu, hlavou narazí přímo do činelu před sebou a rozseká se vedle celé soupravy bicích.

Ten koncert se dá kdyžtak stáhnout tu, první song možno shlédnout přímo tady:




2) Víc kdyžtak najdete zde. Hlavně je tam taky exkluzivních 7 překladů textů (jeden já, zbytek Doom), takže pokud to někoho zajímá, přeju příjemnou zábavu.

Doporučuju projít YouTube, líbilo se mi jeho poslední interview a taky účast ve vyhlášený Jerry Springer Show.

Toť vše. GG Allin je tuhej kretén!

5 komentářů:

ADA řekl(a)...

má nezdravě malý péro. to ledacos vysvětluje

Ondra Novotný řekl(a)...

Ale prý měl o to větší koule...

ADA řekl(a)...

tak to je ještě horší

Dunk enfant řekl(a)...

Bonjour, votre article est magnifique, j'aime beaucoup, merci pour le partage.

Anonymní řekl(a)...

Prostě borec :)