pondělí 15. února 2010

Nechápu.

Tak sakra. Jak známo iPhone je dneska hit úplně všude, teda aspoň v Praze a směrem od nás na západ. Já mám pátým rokem iPod, který dlouho dobře sloužil, ale teď už pomalu dodělává. Stejně tak už kraví i můj mobil. No, tak jsem se rozhodl spojit ty dva přístroje v jeden, mít k tomu navíc použitelný a doslova mobilní net za stejný prachy co už beztak O2 platím, no prostě koupit nový iPhone. Loni v létě jsem si ho mohl docela dobře ochmatat u kámoše, tak vím do čeho jdu. Od tý doby ho Apple tradičně obměnil za novější (i když ne moc odlišnou) verzi, 3GS. Proč to sem ale píšu.

No od půlky prosince ho mám objednanej a do půlky února nikde nic. A těžko říct, jestli to nebude trvat další dva měsíce. Tak co to kurva? Prostě nechápu, jak může být něco dneska tak propagovanýho, diskutovanýho a poptávanýho (byť já volím verzi s tou nejvyšší kapacitou, kvůli MP3) tak zkurveně nedostupnýho, na tak zasraně dlouho. A to né jen u nás v Jičíně (kde mám navíc díky tátovi asi 7 tisíc slevu), ale i tady v Praze, tím pádem asi i kdekoli v ČR, ve všech těch milionech prodejnách a pobočkách co tu 02 má. Prodává se tada oficiálně jen u operátorů a co je mi známo, tak stejný problém s ním má i Vodafone, asi i T-Mobile. Těm kurvám nestačí, že to tady prodávaj za (oproti cizině) neslýchaný prachy, ještě to ani nejsou schopný mít na skladě? No za cenu zřejmě můžou operátoři, za dostupnost možná spíš výrobce, to je jedno... Ale vysvětlí mi to někdo??? Z prodavačů v 02 nikdo. Jak může být nejnovější v. iPhoneu minimálně dva měsíce nedostupná?

Někdo si možná řekne, proč se jim na to nevysere a nekoupí si něco kvalitou a funkčností srovnatelnýho od HTC, Nokie, nebo nevim koho dalšího ještě.. Nechci, mám dobrou zkušenost s iPodem, stejně tak mi po ozkoušení vyhovuje iPhone. Celá řada maličkostí, a ještě navíc tam mám tu vysokou slevu. Takže ještě počkám. Je to ale dost zarážející, ono důkazem už že se tady o něčem takovym vůbec rozepisuju.....

3 komentáře:

ADA řekl(a)...

Tak si zkus koupit třeba kytarový kombo. To si sakra dlouho nezahraješ, než ti to přijde.

Když něco trvá dýl, než dva tři dny, tak už bych chtěl slevu. Jinak by tam mělo být oznámení typu: k dodání do tří měsíců.
To není profesionální.

Ondra Novotný řekl(a)...

Taky ne no. Celý je to divný, musí bejt nějakej důvod proč to není dostupný.

ADA řekl(a)...

buď je to chyba úřednic, který to maj zabordelený, ty objednávky a nebo sami nemají zásobený sklad.