pondělí 21. prosince 2009

Filmy 2009: co mě letos rozsekalo

Letošní rok byl mimořádně nářezový. Bastardi a Watchmen jsem dokonce poslal rovnou do svojí TOP10 filmů vůbec - to znamená obojí naprosto dokonalý.

1. Inglourious Basterds


2. Watchmen


3. Avatar (IMAX 3D ty krávo)


4. Bronson


5. Crank 2


6. Orphan

7 komentářů:

ADA řekl(a)...

z toho seznamu. inglourious basterds, crank2, orphan (ale to jenom, aby ch vybral tři).
jinak odpad
teď sem viděl zombie land.
na zombie oddechovku tak 95%

Anonymní řekl(a)...

Zombieland mě zrovna zklamal a to jsem se na to těšil a šetřil si to na kino.

ADA řekl(a)...

protže ses těšil. mě to bylo fuk a ve svém žánru mě to pobavilo. už se těším, až se to fakt stane

Ondra Novotný řekl(a)...

No né přišlo mi to takový celý nekompaktní, tak už jsem se pak ani moc nebavil, i když sranda vlastně byla celou dobu. Zombí apokalypsa bude, ale nedostaneš se skrz tu počáteční čistku.

ADA řekl(a)...

mě to právě přišlo kompaktní. jako takovej dobrej štrůdl.
a hlavně je to můj žánr. svět bezvládí, kde můžeš rabovat obchody a nosit kovbojskej klobouk a brokovnici, aniž by se ti někdo smál, je pro mě téma, kdy automaticky přidávám hvězdičky. i když je pravda, že i am legend se mi nelíbilo. to bylo nešťavnatě natočený.

jinak počáteční čistku bych stopro přežil. a pokud ne, tak ne. v podstatě nejde prohrát. ale jako zombík bych rozhodně odmítl být

Ondra Novotný řekl(a)...

Někdy neodmítneš, prostě se infikuješ a nestihneš se sejmout. Nejlepší na tom filmu byl Harrelson, pak ta starší holka měla něco do sebe. Stejně tak se mi moc nelíbil Shaun Of The Dead.

ADA řekl(a)...

shaun of the dead je právě shit, což nikomu nemůžu vysvětlit. zombieland byl furt sranda. ty dvě holky bych odprásknul hned na začátku, když byla ještě příležitost. tolik podrazů se nedělá.
jinak v realitě by zombíci nebyli krvelační. pokud by neměli nějakou tu zuřivou nemoc, ale to by se pomlátili mezi sebou. spíš mě napadlo, že by všichni lidi byli posedlí. jako v the exorcist. prostě takovej masakr.