neděle 26. dubna 2009

Matějská pouť 2009 (review)

Slasher:

Spíš sme to tak rychle proběhli a Doom je hovado, ale jo, na Matějskou se asi pořád vyplatí zajít. Jako malýho mě tam tahal táta každej rok, s bratrem, sestřenkou a podobně. No pro malý dítě je zážitek prakticky cokoli, kromě sraček jako je hodinový čekání v autě na rodiče, tak Matějská ale patřila k zážitkům vrcholným. A proto je zajímavý se tam takhle po těch X letech zase objevit, s kámošem mamrdem a jeho doprovodem, a snažit se najít jednu jedinou pořádnou atrakci.

Přišel jsem tam, vstupný sympatická dvacka, spoustu toho poznávám a vzpomínám, jinak ale nic moc. Pokus číslo jedna, letos vyhlášený dům hrůzy, nevyšel - chození odfláklými interiéry a tmou, sem tam nějaká odfláklá kulisa, vibrující podlaha a podobně, s tím, že nakonec na vás vyběhne kretén s motorovkou, co dělá měsíce pořád dokola stejnou primitivní činnost a stejně se mu ta pila dokáže zaseknout do stropu.. debil prostě, no ale aspoň nějaká prdel. Nechápu, jak si s něčím takovým dokážou ty kolotočářský lemplové takhle krutě nevyhrát, a dávám si to na pomyslný seznam svých možných budoucích, pravděpodobně nikdy nerealizovaných projektů.

Pokus druhý - vysouvací řetízák za tušim 120 nebo kolik zas, taky na hovno. Nevím čím to bylo, ale přišlo mi to jako mnohem menší zábava než klasickej řetízák na klasický maloměstský pouti, což je myslim docela záhada když tenhle byl navíc vysouvací.

Kurva, tak něco dobrýho tady přece bejt musí... A bylo, na jistotu člověka míchací atrakce s nápisem Booster. Ukecal jsem poseru na jednu jízdu a kdybych ho nechal, určitě by mě teď za to s radostí do konce života lízal hovna. Protože tahle věc nás uspokojila a Matějská 2009 nakonec nebyl žádnej propadák. Sluší se teda ještě poznamenat, že pár atrakcí včetně velký horský dráhy už takhle v půlce dubna odjelo a ani nebylo žádný super počasí, takže uvidíme, třeba to příště bude lepší.

Doom:

Myslim si, ze lidi by meli vedet, ze chodit po Matejsky s kamosem, kterej ti zacne vykladat, ze šátoráci (nomádi, co smrdej jako zeli) jsou jedna velka mafie a zna nejruznejsi historky o tom, ze to jsou normalni vrazi, ale tady delaj kolotoce pro deti ti naladu nezvedne. Hned vstup na tu posranou Matejskou ti znechuti par trosek mezi kterejma se primo vyjima dedek stojici na stupinku, machajici rukou a porvavajici od rana do vecera na lidi okolo, aby sli na jeho zkurvenou strelnici. Kdyz do toho ale prijde sveraznej typek jako ty, kterej nehne brvou ani kdyby mel platit za atrakci, kde mu budou mlatit po koulich kladivem, to pak ostatni zene dopredu jit do toho s tebou. Myslim si, ze tam bylo hodne debilnich atrakci, ale kdyz clovek hodne vybira, da se natrefit na par docela dobrejch picovinek za prijatelnou cenu - viz ten Booster. Strasidelnej hrad, kterej byl vsude uvadenej jako hlavni lakadlo letosni Matejsky pekne sal prdele a je videt, ze ti chlapci (respektive ten JEDEN HEREC) na to docela dlabe. Vic nez celej ten hrad me mozna bavilo cumet na tebe a tvoji ironicky usmatou drzku a obcas nechapave mlejici hlavu ze strany na stranu.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jo pico, dobre mi to promixovalo obsah kuli, pristi rok je Booster jasnej!