úterý 23. prosince 2008

Subconscious Cruelty (1999)

I. "Ovarian Eyeball"
II. "Human Larvae"
III. "Rebirth"
IV. "Right Brain/Martyrdom"

'Jeden z nejznepokojivějších a nejexperimentálnějších filmů vůbec.' Mně se podařilo sehnat jen zkrácenou a cenzurovanou verzi, ale i tak to stálo za to.

Tenhle film má slušnou pověst co se týká hnusů a zvrhlostí (proč jsem se po tom sháněl...), ale nepostrádá umělecký ambice a tak se zdaleka nejedná jen o samoúčelnou prasárnu - je to krásná prasárna. Celkový dojem mi tak zkazila jen ta cenzura v závěrečné části a vědomí, že jsem přišel o dalších 12 vystřižených minut, takže sem s tím UNCUTem.

(ČSFD, DVD Verdict, Interview)

end

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ty voe..treba tohle slo uplne mimo me, nechapu kam na to chodis..

Ondra Novotný řekl(a)...

Vždycky se rád podívám na nějakej extrém, zásadní je na něj vůbec narazit... takže štěstí - a sehnat to, to už je spíš otázka času.

Doufám jen, že se tyhle chuťovky hned tak nevyčerpaj, přece jen takových těch vrcholných prasečin zase tolik není.

Anonymní řekl(a)...

kua na totok se ouplne bojim kouknout...ackoliv cenzurovana verze by se mozna dala...jen by me zajimalo jestli ta uchylarna ma nejakej smysl a nebo jenom testuje lidskej zaludek..kubrt

Ondra Novotný řekl(a)...

Jak jsem napsal, není to samoúčelný.

Cenzurovaná verze se dá:)

Unknown řekl(a)...

uncut verze bezela pouze v kinech. V Brne ho myslim jednou ofic promitali :)

Anonymní řekl(a)...

nic hroznyho na tom neni a na cenzurovany snimek se divat je jako delat sex pres sklo . ale jinak by me zajimalo co je tou cenzurou mysleno..jestli to porno co si tam pousti v televizy ze je rozmazane tak to je spis o autorskych pravech :)