sobota 8. listopadu 2008

Where the #$&% is Santa?

Damn. Že by konečně aspoň trochu návrat k tomu starýmu dobrýmu kravení, místo čim dál většího pózování pro MTV? Doufám, Bam a jeho crew se vrací letos na Vánoce! (zajímalo by mě, kdy se to natáčelo)


Tak už jen přát si do toho DiCamilla, Raaba a hlavně toho dementa Vita (kterej má jestli jsem to správně pochopil doživotní zákaz se někde takhle objevit, za ošahávání nezletilý holky).

DVD má bejt venku 2.12. a stopáž je 93 minut.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

KURVA.
Konecne se zacalo zase neco dit Jackass fall trip 08, Bamovy kokotiny (zajimalo by me, kdy konecne vyjde ten pripravovanej film) a ja nemusim porad dokola cumet na stary videa. Jen me tady nefunguje ten odkaz na trailer..

Anonymní řekl(a)...

Uz jsem videl ten trailer - proc sou vsichni obleceny jako BAM?:D

ADA řekl(a)...

dobrý. těším se.
na MTV už to bylo opravdu nuda (bams unholy union)

don vito má deset let zákaz vystupovat jako don vito. tak jsem to pochopil, ale myslim, že se objevil v tom svatebním seriálu na sekundu...
je mi ho líto. místo něj šikanují novaka a ten už začíná být fakt tragickej, protože není tak odolnej jako vito a nedělá hudry hudry.

ADA řekl(a)...

a taky bych chtěl ryana dunna

Ondra Novotný řekl(a)...

jo na tý svatbě jsem si ho taky všiml. Dunn no jasně, ale spíš bych bral Dica protože ten se tolik neobjevuje - za to v Minghags si to vynahradí