neděle 9. listopadu 2008

Wednesday 13 live!

Po vystoupení před rokem a půl jsem tomu moc naději nedával. Ale stalo se, Wednesday se nenechal odradit menším počtem lidí v publiku a letos přijel znovu. A bylo to dobrý rozhodnutí, tentokrát už bylo celkem narváno (teda aspoň pět metrů od pódia) a řekl bych, že se to všechno vydařilo bez jedinýho problému.

Měl jsem to štěstí vidět ho letos v New Yorku a byl to úplně jiný zážitek. Byla to ještě menší plocha než v Rock Café a fandů tak akorát, aby se to vyplatilo (což je na takový město celkem mazec). Ale hlavně se nikdo netlačil, vlastně se nikdo ani nijak moc nehýbal. Celej set jsem si užil úplně v klidu, nafotili jsme s Klárkou spoustu dobrých fotek a ještě jsem měl možnost se na Josepha hodně uspokojivě vynadívat:)

Za to tady v Praze se to rozjelo... slušnej kotel, spousta stage diverů (spousta z nich si dala slušně na držku:D), sem tam docela tlačení se. Tak jsem tentokrát moc nefotil. Byl to docela masakr a myslim, že Wednesday zahrál parádní set, kde teď nechyběla I Walked With A Zombie, která tuším minule nezazněla. Zdálo se mi to ale o něco kratší než v tom NY.

Nejlepší dvě podle mě I Want You... Dead a R.A.M.B.O.

Zvukově o dost lepší než minule, ještě že tak.

Co mě nasralo nejvíc (kromě toho, že jsem přišel o začátek), byli aktivní lidi s bodákama. Když už se sakra chcete nechat posílat, vyserte se na ty posraný věci...

Nejdrsnější týpek večera byl ale Doom, kterej si vyběhl na stage a všechny vás přitom vyfuckoval:D

Co se týká suvenýrů, myslim že to taky nemohlo nikoho zklamat, i když já osobně bych si vybral jen jedno z těch trik. No nicméně mým cílem bylo F**k It, We'll Do It Live, takže s tím jsem se taky spokojil. Ceny se dejme tomu ještě tak tak daly.

Jelikož vím, jak si Wednesday libuje v KFC a minule do něj po show zašel, rozhodli jsme se počkat si tam na něj. Ale bohužel... ale prý se pak u fanoušků objevil, takže snad příště.

Tak jo, IN GHOULS WE TRUST MOTHERFUCKERS!

P.S. dík lidem, co to vyhrotili, aspoň jsem se měl čemu tlemit:)

P.S.P. takže sem házim jen jednu fotku ze včera, zbývající čtyři nic moc.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ty aktivní lidi s bodákama mě taky celkem štvali,mám po nich na památku pěknejch pár škrábanců :D A na stage diving mám taky památku - v podobě boule na hlavě :D Jinak ale nemám co dodat...bylo to prostě peefektní

Ondra Novotný řekl(a)...

tak to já jen měl strach aby mi neroztrhli triko:) yeah, dobrá akce!

Anonymní řekl(a)...

Yeah, doufal jsem ze sem das nejakej mensi report ze vcrejsi show;) Jsem rad, ze jsem nakonec jel a fakt jsem si to uzil!
D.

Ondra Novotný řekl(a)...

jen škoda tý fotky mohl jsem machrovat..