úterý 25. listopadu 2008

Posila.

Stallone kutí další akční pecku, The Expendables (poster). Co jsem o tom zatim četl, vypadá to hodně slibně. Teď mě navíc slušně napumpovala novinka, že kromě Stalloneho, Stathama a Jeta Li si tam zahraje i.... DOLPH LUNDGREN (yeah). Teda, v tom interview Stallone říká, že jsou mu hodně blízko, ale já už to beru za hotový.

Po tom, s čim přišel Rambo 4, už o tom nemůže nikdo pochybovat - Stallone je nejlepší a současný akční filmy jsou o hovně a stojí za hovno.

A zápletka Expendables? Banda amíků žoldáků jde sejmout jihoamerickýho diktátora. V jednoduchosti je krása. Ať žijou old school action movies.

5 komentářů:

ADA řekl(a)...

silvestr je ok, ale spíš průměr.
až na vyjímky stojí všechny součastné filmy za hovno.
rambo4 - 55%

Ondra Novotný řekl(a)...

90-95%, co ti tam vadilo?

Erl řekl(a)...

Poslední Rambo je excelentní. Nášleh jako sviň.

Anonymní řekl(a)...

posledni rambo, nechapu jestli mam nejakou divokou verzi, ale prijde me ze to bylo strasne kratky asi hodina 15 nebo hodina 20, z toho celej filom by se dal rozdelit asi na tri casti..jinak to co jsem stahnul melo jeste jakejsi podtitul, kterej jsem jinak nikde nenasel, takze jde asi fakt o nejakou ocesanou verzi

Ondra Novotný řekl(a)...

stáhni pro jistotu DVD rip, ale myslim že se to skoro neliší - jo, délka je fakt taková, ale beru to jako plus, má to tak akorát dobrej spád