středa 22. října 2008

Friday The 13th Remake

Tak došlo i na Pátek 13.

Zatím víme alespoň to, že v 'jedničce' nepřijdeme o hokejovou masku... Datum premiéry stanoveno na 13.2.2009. Tak do té doby můžeme jen doufat, že nepůjde o blbost ve stylu nového "Texas Chainsaw Massacre", ale něco z čeho je cítit nadšení se snahou o inovaci, a nejen povinnost, i když to třeba nevyjde úplně ideálně, jako v případě "Halloweenu" 2007. Režisér Marcus Nispel bohužel nic moc, je to ten týpek co má na krku právě remake Chainsaw Massacre... Ale co s tím, jen doufat, že tentokrát mu to vyjde líp.

Dneska se objevila první ukázka přímo z filmu, promítnutá na letošních Scream Awards.




Tady ještě fotky a krátké video z natáčení...



4 komentáře:

ADA řekl(a)...

masakr není blbost.
blbost je třeba mlha. původní si moc nepamatuju, ale remake je o ničem. masakr sice není žádná sláva a docela zklamal, ale má co nabídnout (příběh, nové postavy,...). pozitivní se dá najít.
begining je ale tragédie

Ondra Novotný řekl(a)...

Vidíš, zrovna Begining se mi líbil mnohem víc. Lepší zábava a nemrvení originálu.

ADA řekl(a)...

To mě překvapuje. První remake je dobře řemeslně zvládnutý, má poměrně nabušený děj a přináší zajímavé postavy. Jako celek to moc neuspokojí, ale má to kvality, které musím uznat, i když nechci. Begining nemá ani jeden bod, který bych pochválil. Už jenom příběh je naprosto o ničem. Všechno se dalo odhadnout. Podprůměr, šeď. Bez jediné pamětihodné scény. Zrození vraždící rodinky naprosto trapné a bez šance uvěřit tomu.
Nejhorší film ze série.

Pátek jsem neviděl ani jeden.

Ondra Novotný řekl(a)...

Já na příběhu nijak zvlášť nelpím, když je to prdel ať je ta zápletka klidně uplně trapná. Co jsem na Beginning viděl jako klady, viz koment na cfsd... Mně prostě film nemusí dávat smysl, když je o to lepší na jiných parketách. To vždycky záleží no. Když tak vidím ty ostatní hodnocení jsem docela vyjímka, ale to se mi stává celkem často.

Já ještě neviděl celou sérii, ale těšim se až se k tomu zbytku dostanu. Začni u Jason X jako já:)