čtvrtek 23. října 2008

Eagles Of Death Metal - Heart On (2008)


Možná jste zaznamenali můj tip na videoklip "Wannabe In LA", což je první singl z nové desky osobité kapely Eagles Of Death Metal (nebo-li jak je nazval Axl Rose, předtím než je vyhodil z postu předskokana Guns hned po první zastávce, - 'Pigeons Of Shit Metal'). A tak ten zadělanej klip si od tý doby musim pouštět pořád dokola. Mimochodem jeho režisérem je nadšenec Liam Lynch (Tenacious D & The Pick Of Destiny nebo tahle pecka...).

Eagles to je na první pohled záležitost jednoho člověka, kníratého 'démona' Jesse Hughese (aka Boots Electric), který si ve svý roli žije doslova jako čuník v žitě. Přitom se hrou na kytaru začal teprve 4 měsíce před vydáním prvního alba (2004), ale není to podstatný... v jeho případě má člověk dojem, že je pro nějaký ten rock vážně jak dělaný. No ale za zadkem mu od začátku stojí kdo jiný než sám Josh Homme z Queens Of The Stone Age, který si zde dává oddych jako producent a bubeník (a tak dál). Takže tahle dvojka přišla už se třetím albem, který se shodou okolností dneska objevilo na netu. Takže konečně jsem se dostal, k čemu jsem se dostat zamýšlel, tady je odkaz a je to jen na vás.

Ještě ale výtažek z recenze na Rolling Stone:
'There are more important rock groups than Eagles of Death Metal, but are any of them this much fun?' Tohle asi Eagles vystihne líp než všechny ty moje kecy předtím.

DOWNLOAD

Poctivě a pohodlně: stream na myspace

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Axl je sice kokot, ale myslim, ze to vystihl..
Dominicke